Son Güncelleme: 13 Mayıs 2016 15:52 Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü olarak atanan Ali Şahan, Bayat Belediye Başkan Vekili Hüseyin Şahin ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ceylan’ı makamında ziyaret etti.
Belediye Başkan Vekili Hüseyin Şahin, İŞKUR İl Müdürü Şahan’a yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdür Yardımcısı iken İŞKUR İl Müdür olarak atanan Ali Şahan da yaptığı konuşmada “ Bayat için birlikte güzel işler için çalışıyoruz. Bayat Belediyesi ile birlikte Bayat için güzel çalışmalar gerçekleştireceğimize inanıyorum” dedi.
Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Ali Şahan ve Bayat Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ceylan, “ Kaybolan yıllarıma İŞKUR’la Elvada” projesi kapsamında İşyeri açan İlknur Gümüş’ü ziyaret ettiler. İşyeri ve çalışmaları hakkında bilgi alan Şahan İlçemizden ayrıldı.



“20 Maddelik Talepler Bakan Işıkhan’a Sunuldu”
İmparator 380 Bine Satıldı
Hemşehrimiz Dekan Oldu
Yargı Mensuplarından Belediye Başkanı Şerif Arslan’a Ziyaret
Zehir’den Çorum Emniyeti’ne Polis Haftası Ziyareti
