AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, muhtarların devletin ve milletin temsilcileri olduğunu söyledi.
AK Parti Çorum İl Başkanlığı Merkez Köy Muhtarları ile istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.
Bugün İl Özel İdaresi Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıya; AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Milletvekilleri Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu, İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Genel Sekreteri Recep Çıplak, İl Genel Meclis Başkanı Osman Günay, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri ve muhtarlar katıldı.
Toplantıda; İl Genel Sekreteri Recep Çıplak, İl Genel Meclis Başkanı Osman Günay, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, AK Parti Milletvekilleri Erol Kavuncu, Oğuzhan Kaya ve Ahmet Sami Ceylan birer konuşma yaptı.
Toplantıda konuşan AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, muhtarların devletin ve milletin temsilcileri olduğunu söyledi.
Muhtarların köylerinde sevilen kişiler olduğunu kaydeden Kaya, “Sizler köyleriniz de sevilen kişiler olduğunuz için köy halkı sizleri muhtar seçti. Cumhurbaşkanımızın muhtarlara ne kadar önem verdiğini hepimiz biliyoruz. AK Parti ile muhtarların önemi bir kat daha artmıştır” dedi.
Çorum’ u bölgenin sağlık merkezi haline getirmek için çalıştıklarının altını çizen Kaya, “Biz vekiller olarak hep birlikte Ankara’da, Çorum’a düşen yatırım payını alıyoruz. Onkoloji merkezimiz yakında hizmete girecektir. Çorumumuza hayırlı uğurlu olsun. Diş Hastanesi için 20 milyonluk yatırım gelmiştir. Bu da Çorum’a hayırlı olsun” şeklinde konuşmasını tamamladı.









BBP Çorum İl Başkanı Özkan Yandım’dan 23 Nisan Mesajı
YRP’den Tüm Türkiye’de İmza Seferberliği
“Ekonomideki Çöküşün Bedelini Halk Ödüyor!”
Başkan Dere’den MHP Genel Merkezine Çıkarma
Çorum Anahtar Parti’de Mehmet Algır Güven Tazeledi
