Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, “Başkan Mahallemde Söz Sende” mahalle buluşmaları kapsamında Çepni Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.
Çorum Belediyesi Mahalle Buluşmalarının 5’inci toplantısını Çepni Mahallesi’nde gerçekleştirdi.Necip Fazıl Kısakürek Gençlik Merkezinde gerçekleşen toplantıya Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ve yardımcıları, AK Parti ve CHP’li bazı Belediye Meclis Üyeleri, Çepni Mahallesi Muhtarı Mehmet Şahinbaş, birim müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı.
Kısa süre içerisinde 5 mahallenin sakinleri ile bir araya geldiklerini belirten Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, “Çepni en kadim, en köklü mahallelerimizden bir tanesi. Çepni Mahallesine yaptığımız hizmetler karşılığında aynı zamanda biz burada medfun olan sahabe efendilerimize de hizmet etmiş oluyoruz ve bunun bahtiyarlığını yaşıyoruz” dedi.
Aşgın, konuşmasında Çepni Mahallesine yapılan hizmetlerle ilgilide mahalle sakinlerine bilgi verdi.




Çomar Barajı Çevresi Güzelleştiriliyor
Tarihî Çorum Kalesi Işıl Işıl
Çorum’da Kültürel Mirasın Dijital Dönüşümü Başladı
Personel Alım Başvuruları Tamamlandı
Çorum Belediyesi Muhtarlarla İstişarelerini Sürdürüyor
