Son Güncelleme: 20 Mayıs 2016 11:40 Oğuzlar İçmesuyu İnşaatı yapım işi İller Bankası A.Ş. Yatırım Koordinasyon Dairesi Başkanlığınca 7 Haziran 2016 tarihinde ihale ediliyor.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, “Yatırımlarımızı planlanan program dahilinde gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Oğuzlar ilçemizin sağlıklı içmesuyu ihtiyacının karşılanması amacıyla İLBANK Genel Müdürlüğümüzce yapılacak ihale ile mevcut 300 m3’lük deponun yıkılarak yeniden yapılması, 2 adet 200 m3’lük depo ile klor binası yapılması, Ø125 mm çapında PE100 PN10 boru ile toplam L=600 m şebeke Ana Borusu ve tahliye hattı döşenmesi, mekanik ve elektrik işleri yapılması sağlanacaktır. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
İhalesi yapılacak Oğuzlar İçmesuyu inşaatı yapım işinin sözleşmesinin imzalandığı tarihten itibaren 15 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanılması ve 120 takvim günü içerisinde tamamlanması planlandığı bildirildi.



Oğuzlar’da Ceviz İç Kurdu İle Mücadele Başladı
Oğuzlar’da Hıdırellez Coşkusu
Oğuzlar’daki Cinayet Sanığına 30 Yıl Hapis Cezası
Oğuzlar’da Velilerle Okul Güvenliği Toplantısı Yapıldı
Oğuzlar’da Müzik ve Edebiyat Atölyesi Açıldı
