Hitit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, TAŞPAKON (Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu) sponsorluğunda gerçekleştirilen “Karadeniz Bölgesi Liseler Arası Yemek Yarışmasında” 1. oldu.
yarışmaya yiyecek içecek alanı öğrencilerinden Nurettin Hazar Sönmez, Umut Demir, Burak Aktaş ve Sezer Yadigar, Alan Şefi Hülya Hallı ve alan öğretmeni Nuran Köse Özkurşunlu refakatinde 19 Şubat Çarşamba günü, Amasra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde TAŞPAKON (Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu) sponsorluğunda gerçekleştirilen “Karadeniz Bölgesi Liseler Arası Yemek Yarışması” na katıldılar.
Yarışmaya ” Harisa Eşliğinde Kuzu Küşleme” isimli yemek ile katılan öğrenciler, ana yemek kategorisinde Karadeniz Bölge Birincisi oldu.







“Çorum Mutfağına Saygı” Yarışması İçin Başvurular Başladı
Tarihi Dokuya Yakışan Dokunuş
Çorum’un Kültürel Mirasına 15 Yeni Tescil
İlahi ve Ezgilerle Dolu Gece Çorum’u Mest Etti
Çorum Belediyesi Kültür Yayınları’ndan Yeni Eser
