Son Güncelleme: 25 Mayıs 2016 13:23 Çorum’un Sungurlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi ağır yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Ankara’dan Sungurlu istikametine gitmekte olan Adil Velioğlu (28) yönetimindeki 06 DRN 83 plakalı otomobil, Sungurlu-Kırıkkale karayolunun 13. kilometresinde aynı istikamette seyir halinde olan Rıfat Alcılı yönetimindeki 19 SA 867 plakalı traktöre arkadan çarptı. Kazada, traktör sürücüsü Rıfat Alcılı yaralanırken, otomobil sürücüsü Adil Velioğlu ile otomobilde yolcu olarak bulunan Gül Müzeyyen Velioğlu ve Eymen Velioğlu sıkıştı.
Kısa sürede olay yerine gelen Sungurlu Belediyesi İtfaiye ekipleri, kazazedeleri sıkıştığı yerden çıkardı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Sungurlu Devlet Hastanesi’ne, burada yapılan ilk müdahalenin ardından da Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.
Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Adil Velioğlu’nun Kocaeli Manşet Gazetesi’nde çalıştığı öğrenildi. Kaza nedeniyle trafiğe kapatılan Kırıkkale-Sungurlu karayolu, araçların çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılmasının ardından ulaşıma açıldı.
Kazayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürüyor.İHA



Sungurlu Belediyespor Fırtınası Sürüyor!
Dere; ‘’ Hak Er ya da Geç Yerini Bulacaktır’’
Sungurlu Gazetesi’nin İmtiyaz Sahibi Efe Akkaş Oldu
Sungurlu’da TOKİ Konut Sayısı 764’e Yükseldi
MHP Sungurlu İlçe ve Ülkü Ocakları Yeni Hizmet Binası Açıldı
