Son Güncelleme: 2 Haziran 2016 08:23 AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Osmancık ilçesine bağlı 5 yerleşim yerine Kanalizasyon yapım işi ihalesinin 17 Haziran 2016 tarihinde, Osmancık ve Laçin ilçelerimizin 1’er köyünün içme suyu tesisi yapım ihalesinin de 9 Haziran 2016’da yapılacağını söyledi.
Uslu, yaptığı açıklamada; “İl Özel İdaremiz 2016 yılı yatırımlarının ihalelerini yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda; Osmancık İlçemizin Gökdere köyü, Çampınar köyü Pelitpınar mahallesi, Aşıkbükü köyü Esenli ile İshaklı mahalleleri ve Umaç köyü Kanalizasyon Tesisi yapım işi ihalesini 17 Haziran Cuma günü, Osmancık ilçemiz Ağıroğlan köyü ve Laçin ilçemiz Narlı köyü içme ve kullanma suyu isale hattı yapım ihalesi de 9 Haziran Perşembe günü yapılıyor. Hayırlı olsun” dedi.
Her iki yapım işinin sözleşmelerinin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içerisinde yer teslimi yapılarak işe başlanacağı, Kanalizasyon tesislerinin 90 takvim gününde, İçmesuyu tesislerinin de 60 takvim gününde tamamlanması planlandığı bildirildi.



Eski Diş Hastanesinin Arazisi Davalık Oldu
Gelecek Partisi Heyetinden Çorum’da Yoğun Ziyaret Trafiği
Yeniden Refah Partisi Osmancık İlçe Başkanlığı Açıldı
Saadet Partisi’nden Emniyet Müdürü’ne Polis Haftası Ziyareti
“Okullardaki Şiddet Münferit Değil, Politik Çürümenin Sonucu”
