Son Güncelleme: 3 Haziran 2016 13:39 Çorum’da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 5 kişi’den 3’ü tutuklandı.
Çorum Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Devletin Güvenliği ve Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçları Soruşturma Bürosunca, “FETÖ/PDY terör örgütü üyeliği ve 6415 sayılı Terörizmin Finansmanının Önlenmesi Hakkında Kanuna muhalefet” suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekiplerince operasyon düzenlenmişti.
Operasyon kapsamında 11 ikamet ve 6 iş yeri olmak üzere toplam 17 adreste arama yapılırken, haklarında gözaltı kararı bulunan şüphelilerden H.B., M.B., O.B., M.A. ve M.H. gözaltına alınmıştı. Tutuklama istemiyle Çorum Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen zanlılardan M.B., H.B. ve M.H. cezaevine gönderilirken, O.B. ve M.A. adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.



İŞKUR İl Müdürlüğüne Nezaket Ziyareti
2026 Yılı Hac Kesin Kayıt İşlemleri Başladı
Başkan Aşgın, Şehircilik Zirvesi’ne Katıldı
Çorum’da Atatürk Sevgi, Saygı ve Özlemle Anıldı
Yalçın’dan, Çorum 1 Nolu Şube’ye “Başarı Plaketi”
