Son Güncelleme: 3 Haziran 2016 21:30 Özel Pınar Eğitim Kurumlarının geleneksel hale getirdiği yılsonu şenlikleri bu yıl Sıklık Mesire Alanında coşkulu bir öğrenci, öğretmen ve veli katılımıyla gerçekleştirildi.
Şenlikler renkli görüntülere sahne oldu. Kahvaltıyla başlayan şenlik, öğle arası kavurma servisi ile devam etti. Alana kurulan sahnede öğrenciler müziklerle eğlendiler. Alandaki çeşitli etkinlik alanlarını ve hayvanat bahçesini, sınıf öğretmenleri ile gezen öğrenciler, eğlence ve oyun araçlarıyla hoşça vakit geçirdiler.
Gün boyu devam şenliklerde halat çekme yarışları şenliğe ayrı bir renk kattı. Pınar Koleji Genel Koordinatörü Kazım Alpoğlu, spor alanında gösterdikleri başarılar nedeniyle öğrencilere ve sınıflara kupa madalya vererek, tüm öğrencilere yorucu bir eğitim öğretim yılının ardından iyi bir tatil geçirmeleri dileklerinde bulundu.
Şenlikte öğrenciler öğretmenleri ve anne babalarıyla neşeli saatler geçirerek, bütün yılın yorgunluğu üzerlerinden attılar.



Sahnelerin Sultanı Yaşam Mücadelesinde!
30 Milyonluk Dolandırıcılığı Önledi
Alaca’da Gönüllere Dokunan Din Görevlisi
50 Yıllık Evlilik Hikayesi Gençlere Örnek Oldu
Yusuf Aygün İçin Son Görev
