Türkiye’nin iyilik ve merhamet eli Türk Kızılay’ı Çorum’un Mecitözü İlçesi’nde şube açtı.
Mecitözü İlçesi’nde Kızılay’ın faaliyetlerini gerçekleştirecek, ayrıca ihtiyacı olan ile yardımseverleri bir araya getirecek şubenin kuruluş işlemlerini tamamlandı.
Şubeye İlçe Koordinatörü olarak Ahmet Peker ile Yönetim Kurulu Üyesi olarak Erol Ateş ve Yasin Çakın görevlendirildi.
Pandemi başlamasından itibaren sahada etkin olarak çalıştıklarını belirten İlçe Koordinatörü olarak Ahmet Peker, “Kızılay Mecitözü Şubesi İl yönetimi ile birlikte aldığı kararla şube açma kararı almıştır. Şube açma onayı gelen Mecitözü Kızılay Şubesi yardım çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir. Gerek karantina bölgelerine gerekse 65 yaş üstü büyüklerimize yardım çalışmalarında her zaman en önde safta yer alan Mecitözü Kızılay Şubesi her türlü salgın, doğal afet ve diğer felaketlerde ilçemiz halkının yardımına koşmayı bir görev bilmiştir” dedi.
Bu haftaki çalışmalarında ilçede bulunan mevsimlik işçi olarak gelen vatandaşlara paketli lavaş yardımında bulunduklarını belirten Peker, “Onlara bir nebzede olsa yardımcı olmaya çalıştık. Dün olduğu gibi bugünde halkımızın herhangi bir sıkıntılı zamanında yanında olmayı Kızılay olarak bir görev addetmiş bulunmaktayız” diye konuştu.




“20 Maddelik Talepler Bakan Işıkhan’a Sunuldu”
İmparator 380 Bine Satıldı
Hemşehrimiz Dekan Oldu
Yargı Mensuplarından Belediye Başkanı Şerif Arslan’a Ziyaret
Zehir’den Çorum Emniyeti’ne Polis Haftası Ziyareti
