Çorum’da vatandaşlar Azerbaycan’a destek için araçlarıyla konvoy oluşturup, şehir turu attı.
İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfının Üçtutlar Mahallesi’ndeki merkezinde toplanan vakıf üyeleri, Ermenistan’ın Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ bölgesini işgal etmesine ve ardından gerçekleşen saldırılara tepki gösterdi.
Araçlarını Türkiye ve Azerbaycan bayraklarıyla süsleyen İHH üyeleri, Gazi, İnönü, Cengiz Topel, Ilıca ve Dr. İlhan Gürel ve Eşref Hoca caddelerinde şehir turu attı.
Çorum İHH Başkanı Selim Özkabakçı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Azerbaycan’ın yanında olduklarını göstermek üzere Türkiye genelinde eş zamanlı konvoy düzenlediklerini söyledi.
Ermenistan’ın işgalin ardından yeniden sivillere yönelik saldırıya başladığını belirten Özkabakçı, “Ermenistan son saldırılarıyla bölgede barış ve huzurun önündeki en büyük engel olduğunu tüm dünyaya gösterdi.” dedi.



Devlet Protokolü ve Gençler Bayram Kahvaltısında Buluştu
İskilip’te Afet Seferberliği
Başkan Aşgın’dan Kurban Bayramı Mesajı
Vali Çalgan’dan Kurban Bayramı Mesajı
Sungurlu’da Halk Ekmek Fabrikası Hizmete Girdi
