Dünyada yaşanan Coronavirüs salgını nedeniyle,yaklaşık 8 aydır kapalı olan Çorum Devlet Tiyatrosu 13-14 Kasım tarihlerinde COVID-19 tedbirleriyle yeniden “perde” diyecek.
Bursa Devlet Tiyatrosu’nun, 2 Perde ve 1 saat 30 dakikalık Büyük Oyunu “Yalan Makinası” 13-14 Kasım Cuma-Cumartesi günleri saat 20.00’de Devlet Tiyatro Salonunda tiyatro izleyicileriyle buluşacak.
Vassily Sigarev’in yazdığı, Hüseyin Mevsim’in çevirisini yaptığı ve Murat Ozan’ın yöneteceği, Halil Balkanlar, Berrin Kulya Balkanlar ve
Diyar Gönülalçak tarafından sahnelenecek oyunun konusu şöyle;
“Eli maşalı bir kadın olan Nadya, bezgin ve unutkan kocası Boris’in maaşını sakladığı yeri hatırlaması için gazetede gördüğü ilan üzerine eve bir hipnozcu çağırır. Ve ortalık karışır… Muhteşem bir komedi tiyatro severleri bekliyor.”
Biletlere gişelerden, “www.devtiyatro.gov.tr” adresinden ve Sanat Cepte mobil uygulamasından ulaşılabilecek olup COVID-19 tedbirleri kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığımızın yayınladığı genelgeye uygun olarak salonumuzda gereken önlemler alınmıştır.




Farkındalık Yaratan Tiyatro Gösterisi
“Kurtuluşun Adımları” Halk Oyunları Sahnelenecek
Çorum Belediyesi’nden 19 Mayıs’a Özel Gençlik Konseri
Prof. Dr. Oytun Erbaş, “Han Sohbetleri”Ne Konuk Oldu
İskilip’te Akşemseddin Hazretleri’nin Emanetine Sahip Çıkılıyor
