Çorum’da geçtiğimiz günlerde yaşanan ve bir kişinin hayatını kaybettiği silahlı çatışma ile ilgili olarak 2 kişi tutuklandı.
Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 21 Aralık 2020 tarihinde alkol alan üç şahıs saat: 20:15 sıralarında, Bahabey Cad. No:134 sayılı işyerine alışveriş yapmaya gittiklerinde, işyerinde argo konuşulmasından dolayı işyeri çalışanı arasında tartışma yaşandı. Şahıslardan bir tanesinin tabanca ile bir şahısın da tüfekle ateş etmesi neticesi üç şahıs yaralanırken, olay yerinde yapılan ilk müdahaleden sonra hastaneye kaldırılan yaralılardan Emre Tercan kurtarılamayarak yaşamını yitirmişti.
Olayla ilgili olarak 2 kişi olay yerinde polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, kaçan 3 kişi de yakalanarak gözaltına alındı.
Gözaltına alınan şüpheliler adli işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildiler. 3 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 2 kişi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.



Çok Sayıda Uyuşturucu ve Silah Ele Geçirildi
Çorum’da 22 Aranan Şahıs Yakalandı
‘Ekmek Teknesi’ nde Hayatına Son Verdi
Osmancık’ta Trafik Kazası: 1 Yaralı
Tırın Çarptığı Kadın Hayatını Kaybetti
