Son Güncelleme: 15 Haziran 2016 17:22 Ak Parti Çorum İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlu’ndan Jandarma Genel Komutanlığının 177. Kuruluş yıldönümünü kutlayarak bir mesaj yayınladı.
Bekiroğlu’nun yayınladığı mesajında şunları ifade etti;“Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ayrılmaz bir parçası olan, milletimizin birlik ve bütünlüğü, devletimizin bekası için yüksek bir vazife şuuruyla görev yapan Jandarma Genel Komutanlığının 177. kuruluş yıldönümünü kutluyoruz.
Halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması kamu düzeninin korunması için halkımızla iç içe görev yapan Jandarma Genel Komutanlığımız devletimizin en köklü en deneyimli kuruluşları arasında yer almaktadır. Modernizasyon ve yeniden yapılanma çalışmalarına öncelik veren iyi eğitimli, disiplinli, donanımlı, fedakar personeliyle bizleri her zaman gururlandıran Jandarma Genel Komutanlığımızın yüksek ruh ve şuurla görevlerini yerine getirirken gösterdiği büyük fedakarlık ve ulaştığı başarı her türlü takdirin üstündedir.
Bu düşüncelerle Jandarma Genel Komutanlığının kuruluş yıl dönümünde aziz, şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, görevlerini başarıyla sürdüren Jandarma Genel Komutanlığı mensuplarına selam ve sevgilerimi sunuyor görevlerinde başarılar diliyorum.”



MHP’de Belediye Başkanları Kampı Antalya’da Yapıldı
Eski Diş Hastanesinin Arazisi Davalık Oldu
Gelecek Partisi Heyetinden Çorum’da Yoğun Ziyaret Trafiği
Yeniden Refah Partisi Osmancık İlçe Başkanlığı Açıldı
Saadet Partisi’nden Emniyet Müdürü’ne Polis Haftası Ziyareti
