Son Güncelleme: 17 Haziran 2016 02:12 Çorum Doğa Okulları Okul Müdürleri ve rehber öğretmenlere yönelik iftar yemeği verdi.
Anitta Otel’de verilen İftar yemeğine; Doğa Okulları Halkla İlişkiler Koordinatörü Hülya Ayın, Doğa Okulları Genel Koordinatörü Murat İnce, Çorum Doğa Okulları kurucusu Haydar Etli,Okul Müdürleri ve rehber öğretmenleri katıldı.
Doğa okulları olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada Çorum Kampüsünde her türlü eğitim hizmetleri sunacaklarını belirten Doğa Okulları Halkla İlişkiler Koordinatörü Hülya Ayın, “İhtiyacınız olduğunda yanınızda, ihtiyacımız olduğunda yanımızda olacağınıza inancımız tamdır “dedi.
Amaçlarının Dünyanın merkezi olan Çorum’da eğitime katkıda bulunmak olduğunu vurgulayan Ayın, rakip olmaktan çok paydaş olduklarını söyledi.
Doğa okulları ile ilgili genel bilgi vermek için bir konuşma yapan Doğa Okulları Genel Koordinatörü Murat İnce, 2002 yılında Beykoz’da başlayan bir serüven olduğunu belirterek 100 öğrenci ile başlanıldığını açıkladı.
Öğrencileri ile her zaman iletişim içerisinde olmaya gayret gösterdiklerinin altını çizen İnce, genç bir eğitim kurumu olduklarını kaydetti.
Türkiye’de özel okulculukta farklı bir yerde olduklarını iddia eden İnce, Doğa okulları olarak özel okulculuğa şekil verdiklerini belirtti.
Doğa okulları olarak amaçlarını temel ve milli değerlere bağlı öğrenci yetiştirmek olduklarını vurgulayan İnce, en az 2 dil bilen öğrenciler yetiştirmek istediklerinin altını çizdi.
Çorum’da özel okul sektörü olarak yoğunluk yaşandığını ifade eden İnce, Doğa okulları olarak Çorum’a gelmekte geç kalındığını söyledi.
















Devlet Protokolü ve Gençler Bayram Kahvaltısında Buluştu
İskilip’te Afet Seferberliği
Başkan Aşgın’dan Kurban Bayramı Mesajı
Vali Çalgan’dan Kurban Bayramı Mesajı
Sungurlu’da Halk Ekmek Fabrikası Hizmete Girdi
