Çorum’un Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, İçişleri Bakanlığı’nın “Covid- 19 Tedbirleri Kapsamında Denetimler” konulu genelgesi doğrultusunda, ilçede bulunan kafeler ve toplu yaşam alanlarında denetimler yaptı.
Başkan Ünlü, vatandaşlara maske ve sosyal mesafe kurallarına uymaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.
Belediye Başkanı Ünlü; denetim faaliyetlerinin devam ettiğini ifade ederek, maskenin kişinin hem kendisini hem de karşısındakini virüse karşı korumada en önemli etken olduğunu ifade etti.
İlçe genelinde vatandaşların tamamının maske kullandığının altını çizen Ünlü, “İş yerleri devamlı olarak ziyaret edildi. Ben buradan maske takma kuralına uyan tüm Bayatlı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Herkes büyük bir duyarlılığa sahip, İnşallah hep beraber çalışarak Covid-19 sürecini başarı ile atlatacağız.” dedi.



Yeniden Refah Partisi Osmancık İlçe Başkanlığı Açıldı
İmparator 380 Bine Satıldı
Yargı Mensuplarından Belediye Başkanı Şerif Arslan’a Ziyaret
Tarihi Dokuya Yakışan Dokunuş
Çorum’da Uyuşturucu Sevkiyatına Büyük Darbe
