Belediye İskilip Spor Nevşehir ili Kapadokya ilçesinde düzenlenecek olan Junior Cup Geleceğin Yıldızları turnuvasına katılacak.
Belediye İskilip Spor Kulübü, Kapadokya’da düzenlenecek olan Junior Cup Geleceğin Yıldızları turnuvasına katılacak. Turnuvaya; Kocaeli, Adana, Şırnak ve Mersin gibi takımların gruplarında mücadele edecek. Turnuvayı büyük kulüplerin hocaları da izleyip tespit ettikleri oyuncuları kendi takımlarında değerlendirecek.
ÇALIŞTIRMAYA VE YARIŞTIRMAYA DEVAM EDİYORUZ
Belediye İskilip Spor Teknik sorumlusu ve 2.Başkan Galip Gül yaptığı açıklamada, “ U- 15 ve 16 kategorisinde yer alan sporcularımızla, Türkiye de 10 takımın katıldığı ve geleceğin yıldızlarının seçiminin yapılacağı turnuvaya, Belediye İskilip Spor olarak katıldık. Gençlerimizin başarılarını yeteneklerini göstereceği bir turnuvadayız. Bu turnuvada gençlerimizi, yetenek avcıları izleyip kendi takımlarında değerlendirecekler. Gençlerimize turnuvada başarılar dilerken, genç yeteneklerimizi çalıştırmaya ve yarıştırmaya devam ediyoruz” dedi.



İç Hastalıkları Uzmanı Göreve Başladı
Tuncay Şanlı Yeniden Fenerbahçe’de!
Bakan Kacır Çorum’da Cenaze Törenine Katıldı
MHP Heyeti Alaca’da (Zirve Sitesi) Vatandaşlarla Buluştu
Kaya, Alaca’ya Yapılacak Hizmetleri Peş Peşe Sıraladı
