Son Güncelleme: 27 Haziran 2016 01:16 Memur-Sen Çorum Şubesi’nin her yıl geleneksel hale getirdiği iftar yemeği bu yıl öğretmen evinde gerçekleştirildi.
AK Parti Çorum Milletvekili, Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyon Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, AK Parti İl Başkan yardımcısı Lemzi Çöplü,Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ömer Sobacı, İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Yücel, Halk Sağlığı Müdürü Dr Ahmet Barış, Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatci, Sendika başkanları, yöneticiler, üyelerinin katıldığı programda birlik ve dayanışma rüzgarı esti.
İftar programda, AK Parti Çorum Milletvekili, Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyon Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay ve Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatci birer selamlama konuşması yaptılar.
Sendika üyelerine iftar programlarına katıldıkları için teşekkür eden Saatci, 2016 yılında üyelerin verdiği destek ile Çorum’da en yakın sendikaya üye kaydında 3.5 kat fazla fark atarak, yetkilerini perçinlediklerini söyledi.











Devlet Protokolü ve Gençler Bayram Kahvaltısında Buluştu
İskilip’te Afet Seferberliği
Başkan Aşgın’dan Kurban Bayramı Mesajı
Vali Çalgan’dan Kurban Bayramı Mesajı
Sungurlu’da Halk Ekmek Fabrikası Hizmete Girdi
