AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan CHP Etimesgut İlçe Başkanı Cemal Emir’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye yönelik sözlerine sert tepki gösterdi.
CHP Etimesgut İlçe Başkanı Cemal Emir’in Çorumlu olduğunu hatırlatan Milletvekili Ceylan, “Maalesef adı Çorumlu ama kendisini Çorumlu saymıyorum” dedi.
Ceylan “Cemal Emir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı devireceklerini ve AK Parti’nin kökünü kazıyacaklarını söyledi. Bu kişinin Çorumlu olmasına çok üzülüyoruz. Bu barış kentinin suyunu içen, ekmeğini yiyen, Çorumluyum diye gezen kişi bir daha Çorum’a nasıl ve ne yüzle gelecek merak ediyorum. Bu neyin kini, neyin hırsı. Sözüm ona kendisi Çorumlu, yazıklar olsun diyorum; başka bir şey demiyorum. 15 seçimdir bu millet sandıkta gereğini yaptı, 2023’te de gereğini yine sandıkta yapacak, çatlamayın, merak etmeyin, bekleyin.” dedi.



Eski Diş Hastanesinin Arazisi Davalık Oldu
Gelecek Partisi Heyetinden Çorum’da Yoğun Ziyaret Trafiği
Yeniden Refah Partisi Osmancık İlçe Başkanlığı Açıldı
Saadet Partisi’nden Emniyet Müdürü’ne Polis Haftası Ziyareti
“Okullardaki Şiddet Münferit Değil, Politik Çürümenin Sonucu”
