Çorum’un Ortaköy İlçe Kaymakamı Abdulhamit Mutlu ve Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, 01-07 Ekim Camiler ve Din görevlileri haftası nedeniyle İlçede görev yapan Din görevlileri ile bir araya geldi.
Camiler ve Din görevlileri haftası nedeniyle bir konuşma yapan Başkan İsbir, Camilerimiz Kul’un Yüce Allah’a açıldığı kapılarımız, ilim ve irfan yuvalarımızdır. Bizlere bu ilimi aktaran, bizlere bu konuda değer katan ise çok değerli din görevlilerimizdir. Bütün Din görevlilerimizin Camiler ve Din görevlileri haftasını kutluyorum”dedi.
Gerçekleştirilen program sonrası İlçe Müftülüğüne ziyaret gerçekleştiren Kaymakam Mutlu ve Başkan İsbir, 4-6 yaş Kuran Kursu öğrencileri ile bir araya gelerek onlar ile vakit geçirip kendilerine oyuncak ve hediyeler dağıttılar.



Destici’den İsbir’e Anlamlı Teşekkür!
Sungurlu’daki Afetzedelere 20 Milyon Ödenek
Dere, Tarihi Kentler Birliği Kâtip Üyeliği Görevine Seçildi
Sungurlu’daki Hortum Felaketi Meclis Gündeminde
İsbir Kon Tv’de Ortaköy’ün Geleceğini Anlattı
