Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorumlu Obası’nda gençlerle buluştu. Başkan Aşgın, gençlerin talep ve önerilerini dinleyip, sorulara cevap verdi.
Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, toplumun tüm kesimleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Aşgın bu kez Çorumlu Obası’nda gençleri ağırladı. Bu şehre hizmetkâr olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Başkan Aşgın “Bizim tek derdimiz şehrimize faydalı işler yapabilmek. Derdimizi seviyoruz şehrimizi seviyoruz” dedi.
Gençlere tavsiyelerde bulunan Başkan Aşgın, başarıya giden yolun hedef koymak ve bu hedefler doğrultusunda çalışmaktan geçtiğini ifade eden Başkan Aşgın “Mutlaka kendinize bir hedef seçin” dedi. Başkan Aşgın gençlerden gelen sorulara da cevap verdi.




Bu Yarışmanın Son Başvuru Tarihi 1 Mayıs
Erzurum Dede Caddesi Yenileniyor
Belediye’den Çorum’a Masal Gibi Park
Erzurum Dede Caddesinde Yol Çalışması Yapılacak
Sanayi Sitesi’nin Cadde ve Sokak Aydınlatmaları Yenilendi
