Heri Haber

Ülkü Ocakları’ndan Bağımlılıkla Mücadele Kursu

Ülkü Ocakları’ndan Bağımlılıkla Mücadele Kursu
329 views
10 Şubat 2025 - 8:55
Son Güncelleme: 10 Şubat 2025 08:55

Çorum Ülkü Ocakları ile Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında “Madde Bağımlılığı İle Mücadele” kursu düzenleyecek.

Ülkü Ocakları başkanı Orhan Tosik, Çorum Ülkü Ocakları İl Başkanlığı olarak, Türk gençliğini ve ailelerimizi bağımlılıkla mücadele hakkında bilgilendirerek kişiye ve topluma verdiği zararı en aza indirmek istediklerini söyledi.

Tosik, kursla ilgili yaptığı açıklamada, “Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile Ülkü Ocakları Eğitim Ve Kültür Vakfı arasında imzalanan protokol kapsamında “Madde Bağımlılığı İle Mücadele” kursumuz başlıyor. Alanında uzman hocalarımızdan alacağımız eğitimle, bağımlılıkla mücadelenin daha doğru ve etkili yapılmasını amaçlıyoruz.Sertifikalı kurslarımıza katılım sağlamak için eğitim birimimizle iletişime geçebilirsiniz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-