Son Güncelleme: 11 Ağustos 2016 13:25 Tüm Türkiye, bölücü terör örgütüyle yıllardır süren mücadelesinde nice dramlara, acılara şahit oldu ama böylesine daha önce hiç görmedi.
İki bacanak 7 ay arayla şehit düştü. İşte okurken gözlerinizi yaşartacak o haber..
ÇOCUĞUNA EŞİNİN ADINI KOYDU
Leyla Özdemir, 25 yaşındaydı. Uzman Çavuş Nuh Özdemir ile evliydi ve 5 aylık hamileydi. 4 Ocak günü, Diyarbakır’ın Sur ilçesinden eşinin şehit düştüğü haberi geldi. Yürekleri dağlandı. Leyla 4 ay 22 gün sonra dünyaya gelen çocuğuna eşinin adını koydu.
İKİNCİ BİR ACI DAHA YAŞANDI
Ailesi damatlarını kaybetmenin acısını yaşarken, önceki gün ikinci bir olayla sarsıldı. Bu sefer, Leyla’nın yakını Serap’ın eşi Jandarma Uzman Çavuş Kadir Karaman Diyarbakır’ın Lice ilçesinde şehit düştü. Karaman’ın şehadet haberi, Çorum’un İskilip ilçesindeki baba evine ulaştı.
Şehidin 4 aylık hamile eşi Serap’ın yüreği dayanamadı. Acılı eş, hastaneye kaldırıldı. Karaman ile birlikte şehit olan uzman çavuş arkadaşı 1 çocuk babası Salih Hayırsöz’ün naaşı ise dün dualarla Kahramanmaraş’ta son yolculuğunu uğurlandı.(Kaynak:habervakti)



Gençlik Haftası’nda Çorum Şehitliği’nde Duygu Dolu Program
Dere, Tarihi Kentler Birliği Kâtip Üyeliği Görevine Seçildi
“Dilekçe Verin, Hakkınızı Arayın”
Çorum’da Kurban Satış Ve Kesim Noktaları Belli Oldu
Aşgın: “Kamu Ya Da Özel Bankalara Borcumuz Kalmadı”
