Son Güncelleme: 14 Ağustos 2016 21:15 Çorum’da Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen zanlılardan 9’u tutuklanırken, 1 kişi de adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.
Edinilen bilgilere göre, Çorum Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan M.K., A.B., S.Y., H.Ş., M.F.D., Y.Ç., Ö.D., E.B., N.Y., A.İ.E. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Savcılıkta sorguları tamamlanan zanlılardan A.İ.E. adli kontrol kararı ile serbest bırakılırken, diğer zanlılar “terör örgütüne üye olmak” suçundan sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. Zanlılar Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra cezaevine götürüldü.İHA



Çorum’da Planlanandan Önce Tamamlandı
Bakan Bayraktar, Şehidimizi Çorum’da Son Yolculuğuna Uğurladı
Tam Buğday Ekmeği Kampanyası Çorum’da Başladı
HSK ve Yargıtay Üyelerinden Vali Çalgan’a Ziyaret
Akşemseddin Vergi Dairesi Hizmete Girdi
