Çorum Belediyesi, 2026 yılı Nisan ayında yapılması planlanan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (EKPSS) girecek adaylara büyük bir destek sağlıyor. Engelli bireylerin sınav sürecine daha iyi hazırlanabilmeleri amacıyla ücretsiz EKPSS hazırlık kursları düzenleniyor.
Buhara Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan kurslarda Türkçe, Matematik ve Sosyal Bilgiler dersleri alanında uzman eğitmenler tarafından verilecek. Ayrıca öğrencilerin sınav deneyimini artırmak amacıyla düzenli aralıklarla deneme sınavları da yapılacak.
Toplam 60 öğrenci kapasiteli olarak planlanan kurslarda tüm eğitim materyalleri Çorum Belediyesi tarafından karşılanacak. Kurslara katılım tamamen ücretsiz olacak. Kurslara katılmak isteyen adaylar, Buhara Kültür Merkezi’ne şahsen müracaat ederek veya 0364 319 23 02 numaralı telefondan detaylı bilgi alarak kayıt yaptırabilecekler



Oğuzlar’da Müzik ve Edebiyat Atölyesi Açıldı
Çorum’un Gururu “Mucitler 10180” Ankara Yolunda
Okumuş: “Ek Ders Ücretleri İki Katına Çıkarılmalıdır”
Çorum’da Ezan Sesleri Yükseldi
Minik Ellerden Geleceğe Nefes
