Çorum’un Kargı ilçesinde, su ürünleri kaynaklarının korunması ve sürdürülebilirliğinin sağlanması amacıyla düzenlenen operasyonda kaçak avcılıkta kullanılan 500 metre uzunluğunda ağ ele geçirildi.
Ağlara Takılan 80 Balık Doğaya İade Edildi
Kargı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Kargı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin koordineli çalışmaları sonucunda bölgedeki su kaynaklarında denetim gerçekleştirildi. Yapılan kontrollerde suya bırakılmış yaklaşık 500 metrelik kaçak balık ağı tespit edilerek el konuldu. Ağlara takılmış hâlde bulunan 80 adet balık ise ekipler tarafından canlı olarak kurtarılarak yeniden suya bırakıldı.
Denetimler Sürecek, Vatandaşa “İhbar” Çağrısı
Doğal kaynakların korunması amacıyla kurumlar arası iş birliğiyle yürütülen kaçak avcılıkla mücadele faaliyetlerinin aralıksız devam edeceği bildirildi. Yetkililer, vatandaşların bu konuda duyarlı olmalarını ve karşılaştıkları şüpheli durumları ilgili birimlere ihbar etmelerini istedi.



Ortaköy İlçe Başkanı Taner İsbir Toplantıya Katıldı
Kemallı, Kavşut ve Hacıosman’da Üreticiler Bilgilendirildi
Başkan Bıyık’a ‘Hayırlı Olsun’ Ziyaretleri Devam Ediyor
Bayat’ta Kedi ve Köpeklere Kimlik Verildi
İskilip’te Yaşlı Adam İçin Arama Kurtarma Seferberliği
