Son Güncelleme: 18 Ekim 2016 15:29 Çorum’un önde gelen yabancı dil kurumlarından Manchester Dil Okulları’nın yöneticisi Semih İyi, hayatını Nuran Kapucu ile birleştirdi.
Çorum’un sevilen simalarından Manchester Dil Okulları’nın yöneticisi Semih İyi, hayatını Nuran Kapucu ile birleştirerek evliler kervanına katıldı.
Ülkü-Bekir Kapucu çiftinin biricik kızları Nuran ile Nuran-Kemal İyi çiftinin biricik oğulları Semih’in düğün törenleri Anitta Otel’de gerçekleştirildi.
Yoğun bir katılımın olduğu düğünde genç çiftleri eş, dost ve arkadaşları yalnız bırakmadı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar genç çiftin mutluluğuna ortak olan dostları, Nuran ve Semih çiftini tebrik ederek bir ömür boyu mutluluklar dilediler.




Kızılay Hayırseverin Yardımlarıyla Geniş Kitlelere Ulaştı
Evlenecek Gençler İçin Hayır Çarşısı Kuruldu
Bu Cenazede Mevtadan Helallik İstendi
“Güngörmüşlere Gönülden Dokunuş” Projesi Başladı
Sahnelerin Sultanı Yaşam Mücadelesinde!
