Son Güncelleme: 23 Ekim 2016 18:44 Çorum Devlet Tiyatrosu’nda “Gölge Usta” adlı oyun Çorum’da sahne alacak.
İzmir Devlet Tiyatrosu tarafından sahneye hazırlanan”Gölge Usta” adlı tek perdelik oyun, 28 ve 29 Ekim tarihlerinde Çorum’da izleyici karşısına çıkacak.
Yeşim Dorman ve Yıldırım Türker’in yazdığı Levent Niş’in yönettiği oyun 28 Ekim Cuma günü saat 20.00’de, 29 Ekim Cumartesi günü saat 20.00’de olmak üzere 2 kez sahnelenecektir.
Devlet Tiyatrosu tarafından tüm Çorum halkının davet edildiği tiyatro, 16 yaş ve üzeri seyircilerin izlemesi tavsiye edildi.
Oyunun biletleri Devlet Tiyatro Salonu gişesinden ve http://www.biletiva.com/Devlet Tiyatrosu/Çorum’da Tam bilet 5,00, öğrenci 3,00 TL olarak satışa sunuldu.
Oyunun konusu ise şu şekilde;
“Geçmişe gömülen bir sır, birbirlerine ve o sisli geçmişe tutsak bir aile, onlara geleceğin kapılarını aralamak, umut aşılamak isteyen bir yabancı. Yolları kesiştiğinde yabancının araladığı kapıdan geçebilecekler mi? Yoksa, kendilerini hapsettikleri ışıksız evlerde birer gölge olarak kalmaya devam mı edecekler?”



Belediyeden Dev Tanıtım Hamlesi
Farkındalık Yaratan Tiyatro Gösterisi
“Kurtuluşun Adımları” Halk Oyunları Sahnelenecek
Çorum Belediyesi’nden 19 Mayıs’a Özel Gençlik Konseri
Prof. Dr. Oytun Erbaş, “Han Sohbetleri”Ne Konuk Oldu
