Son Güncelleme: 21 Kasım 2016 13:52 Çorum Çölyak Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri İl Sağlık Müdürü Dr. Metin Öztürk ‘ ü makamında ziyaret etti.
Çorum Çölyak Derneği Başkanı Hacer Kesici öncelikle , Dr Metin Öztürk’ün yeni görevini kutlayarak başarılar diledi ve ‘İlimize hoşgeldiniz’ dedi.
Çölyaklıların sorunlarını dile getiren Başkan Kesici, ‘1. yılını dolduran yeni bir dernek olarak toplumda Çölyak hakkında farkındalık oluşturmak için gayret gösteriyoruz. Ayrıca yeni tanı almış Çölyaklılara yaşama alışma konusunda bir nevi hayat koçluğu yapıyoruz. Tüm üyelerimizin maddi manevi sorunlarına destek olmaya çalışıyoruz. Faliyetlerimize desteğinizi bekliyor Çarşamba günü gerçekleştireceğimiz ‘ÇÖLYAKLA YAŞAM’ konulu söyleşimize sizi ve tüm personelinizi davet ediyorum’ dedi.
Dr Metin Öztürk ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve dernek çalışmalarında başarılar diledi.


Çorum’da Planlanandan Önce Tamamlandı
Bakan Bayraktar, Şehidimizi Çorum’da Son Yolculuğuna Uğurladı
Tam Buğday Ekmeği Kampanyası Çorum’da Başladı
HSK ve Yargıtay Üyelerinden Vali Çalgan’a Ziyaret
Akşemseddin Vergi Dairesi Hizmete Girdi
