Son Güncelleme: 18 Aralık 2016 00:46 Milliyetçi hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mehmet Akif Aras, Ülkenin terör örgütlerinin çok cepheli saldırı ve provokasyonu altın olduğunu söyledi.
Mehmet Akif Aras, Kayseri’de meydana gelen bombalı saldırı nedeniyle yazılı açıklamada bulundu.
Aras, “Cumhuriyet tarihinde hiç görülmedik güvenlik ve beka sorunları arka arkaya ortaya çıkmaktadır. Türkiye tam bir açmaz ve kördüğümle boğuşmaktadır” dedi.
“Kayseri Komando Tugay Komutanlığından izne çıkan er ve erbaşlarımızı taşıyan araca yapılan bombalı araç saldırısında 13 askerimiz şehit olmuş, 48 askerimiz yaralanmıştır” diyen Aras konuyla ilgili açıklamsını şöyle sürdürdü;
“Türkiye şiddetli ve kör bir terör kampanyasıyla karşı karşıyadır. Milli varlığımıza ve bağımsızlığımıza yönelik tehdit dalgası ciddi düzeyde yükselmiş, önemli mesafeler almıştır.
Terörizm her vasıta ve kanalı kullanarak Türkiye’yi yıkmaya çalışmakta, gelecek umutlarını kırmaya çabalamaktadır.
Türkiye’ye diş bileyen, tarihsel hınç ve intikamını almak için kuyrukta bekleyen karanlık çevreler klasik terör yöntemleriyle son vuruşu yapmak niyetindedir.
Türk Silahlı Kuvvetleri hırpalandıkça, prestij ve güvenirliği aşındırıldıkça kaybeden Türkiye ve Türk milleti olacaktır.
Türkiye’yi kabus ve karanlığa mahkum etmek isteyen odaklarla etkin ve kararlı bir mücadele sergilenirken, siyasi sorumluluk sahiplerinin ortak akıl ve milli şuura riayeti de tarihi önemdedir.
Unutulmamalıdır ki, Türk milletinin ruhu zapt olunmadıkça, azim ve iradesi kırılmadıkça hiçbir hain, hiçbir müstevli ahlaksızlık bu aziz vatanı teslim alamayacak, işgal teşebbüsleri tıpkı 15 Temmuz’da olduğu gibi amacına ulaşamayacaktır.
PKK, FETÖ, IŞİD, PYD-YPG ve DHKP-C milli vakar ve namus karşısında yerle yeksan olacaktır. Bunun başka bir alternatif ve yolu kalmamıştır.
Milli birlik ve dayanışma bağlarını daha da sağlamlaştırarak bugünleri aşmak, bu zulmeti yenmek zorunda olduğumuz iyi bilinmelidir.
Türkiye terörizme karşı teyakkuzda olduğundan dolayı Milliyetçi Hareket Partisi sorumlu, ahlaklı, ilkeli ve milli duruşunu sonuna kadar koruyarak devletinin ve milletinin yanında fedakârca mücadele edecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle Kayseri’de şehit olan evlatlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza şifa niyaz ediyor; milletimize ve kederli ailelerine başsağlığı diliyorum”



Milletvekili Ahlatcı’dan Adalet Bakanı Gürlek’e Ziyaret
İyi Partili Uğur Poyraz, 2 Mayıs’ta Çorum’da
“Sömürüye ve Baskıya Karşı 1 Mayıs’ta Alanlardayız”
Mahallelerde Refah İçin Sahadalar
“Doruk Madencilik İşçilerinin Yanındayız”
