Vali Necmettin Kılıç ve Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan, AK Parti İstanbul Milletvekili Hemşehrimiz Feyzullah Kıyıklık’ı ziyaret etti.
Hitit Üniversitesinde yapılan çalışmalar ile gelecekte hedeflenen ve girişimde bulunulan projeler hakkında bilgiler veren Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversitemize verdiği ve bundan sonrasında da artarak devam edeceğine inandığı desteklerden dolayı AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık’a teşekkür etti.
Hitit Üniversitesinde olumlu gelişmeleri büyük bir memnuniyetle takip ettiğini belirten Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Rektör Prof. Dr. Alkan’ın yapmış olduğu başarılı ve gayretli çalışmalardan dolayı teşekkür ederek her zamanki gibi Hitit Üniversitesi için her türlü katkı ve desteği vermeye gayret edeceğini ifade etti.
AK Parti İstanbul Milletvekili Hemşehrimiz Feyzullah Kıyıklık genel bir değerlendirmenin yapıldığı ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu belirtti.
