Heri Haber

Aras, Yıldırım Beyazıt’ta Oyunu Kullandı

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanı Mehmet Akif Aras, Anayasa Değişikliği Referandumu için oyunu Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu 1404 No’lu sandıkta kullandı.

Aras, Yıldırım Beyazıt’ta Oyunu Kullandı
249 views
16 Nisan 2017 - 17:26

Son Güncelleme: 16 Nisan 2017 17:26 Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanı Mehmet Akif Aras, Anayasa Değişikliği Referandumu için oyunu Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu 1404 No’lu sandıkta kullandı.

İl Yöneticileri ve Merkez İlçe Başkanı, Merkez İlçe Yöneticileriyle birlikte oy kullanmak için sandığa giden Aras, artık sözün Türk Milletinin iradesinde olduğunu söyledi. Aras, şu açıklamalarda bulundu:

“Artık söz milletimizdedir. Referandumun, milletimizin, ülkemizin önünü açacak bir kararla sonuçlanacağını ümit ediyoruz. 17 Nisan’dan sonra daha bağımsız ve güçlü bir Türkiye olması için oyumuzu kullandık. Devlet – Millet mutabakatı için sandığa gittik. Bu önemli günün ülkemizin geleceğine dair güzel bir işaret olmasını temenni ediyorum.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-