Son Güncelleme: 18 Şubat 2016 14:55 AK Ocaklar İl Şube Başkanı Arslan Bolat, Ankara’da ve Diyarbakır’da yapılan terör saldırılarını kınayarak konu ile ilgili yazılı açıklama yaptı.
Bolat, Ankara ‘da ve Diyarbakır’da hain ve işbirlikçi Teröristlerin düzenlemiş olduğu alçakça yapılan saldırıyı nefretle ve şiddetle lanetlediklerini söyledi.
Aziz Türk milletinin bu ucuz ayak oyunlarına asla prim vermeyeceğini belirten Bolat, “Hakkın rahmetine kavuşan vatandaşlarımıza ve askerlerimize Allah ‘tan rahmet Şerefli ailelerine sabırlar , milletimize baş sağlığı diliyorum” dedi.
Bu tür provokatif eylemler ve haince yapılan oyunlar asla Türk milletini birbirine düşüremeyeceğine vurgu yapan Bolat, “Milletimiz güçlüdür. Asla bu tür oyunlara geçit vermeyecektir. Kimse bu milletin birliğine ve kardeşliğine gölge düşüremeyecektir” şeklinde açıklamada bulundu.



Melikgazi Deresi’nde Hummalı Çalışma
Zabıta Ekiplerinden Marketlere Sıkı Denetim
Pakistan Büyükelçisi Başkan Aşgın’ı Ziyaret Etti
Çorum Barosu’ndan Vali Ali Çalgan’a Ziyaret
“Çorum Susuz Kalmasın Diye Dereleri Tepeleri Aşıyoruz”
