Heri Haber

İskilip’te İlk Guart Ameliyatı Yapıldı

İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi cerrahi bölümünde yatan 33 yaşındaki bayan bir hasta guatr ameliyatı yapıldı.

İskilip’te İlk Guart Ameliyatı Yapıldı
281 views
09 Haziran 2017 - 10:51

Son Güncelleme: 9 Haziran 2017 10:51 İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi cerrahi bölümünde yatan 33 yaşındaki bayan bir hasta guatr ameliyatı yapıldı.

Genel Cerrah Op.Dr.Doğukan Durak ve KBB uzmanı Op.Dr.Bahtiyar Hamit’in birlikte gerçekleştirdiği operasyonla hasta dev nodülden kurtarıldı.

Uzun bir aradan sonra İskilip A.H. Devlet Hastanesinde guatr ameliyatı yapıldı. Zorluk derecesi yüksek ameliyatlar arasında olan guatr ameliyatı sonrası hasta eski sağlığına kavuştu. İskilip A.H.Devlet Hastanesi genel cerrahi uzmanı Op.Dr.Doğukan Durak ve KBB uzmanı Op.Dr.Bahtiyar Hamit’in birlikte gerçekleştirdiği ameliyat başarılı bir şekilde tamamlandı.

Geçtiğimiz günlerde Op.Dr.Doğukan Durak tarafından Jinekomasti ameliyatıda yapıldı. Genellikle genç erkeklerde görülen gögüs büyümesinin cerrahi yolla tedavi edilmesine jinekomasti adı veriliyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-