Heri Haber

‘Basın Demokrasinin Vazgeçilmezidir’

SMMMO Başkanı Ali Can Doğan, 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutladı.

‘Basın Demokrasinin Vazgeçilmezidir’
180 views
22 Temmuz 2017 - 7:29

Son Güncelleme: 22 Temmuz 2017 07:29 SMMMO Başkanı Ali Can Doğan, 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutladı.

Doğan, yaptığı açıklamada, “Basın; olayları doğru, tarafsız ve hızlı bir şekilde yansıtmak,toplumu aydınlatmak, eksiklik ve aksaklıkları sorgulamak, yönetilen ile yöneten arasında köprü vazifesi üstlenmek gibi önemli işlevleri yerine getirmektedir.

Demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarından biri olan basınımız, üstlendiği görev itibariyle toplumun en önemli kurumlarından biridir.

Bu özel mesleğin bekçileri olan, gecesini gündüzüne katarak tüm zorluklara göğüs geren ve kamuoyunun aydınlatılmasında önemli görev üstlenen basın mensuplarımıza başarılar diler, 24 Temmuz Basın Bayramını en içten dileklerimle kutlarım.”ifadelerine yer verdi..

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-