Son Güncelleme: 22 Ağustos 2017 11:24 Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan protokol kapsamında “Türkiye Öğrenci Meclisi Çalıştayı” Çorum’da yapıldı.
Türkiye Öğrenci Meclisi Çalıştayı için Türkiye’nin farklı kentlerinden Çorum’a gelen öğrenciler, Çorum Müzesi’ni gezdi.
Anitta Otelde gerçekleşen çalıştaya Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Kır ve 50 ilden gelen Öğrenci Meclisi Başkanları katıldı.
Çalıştayın açılışında bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, gençliği önemsediklerini belirterek: “Geçmişini inkar etmeyen, geleceğe yön veren öğrencilere ihtiyacımız var. Bir ülkenin geleceği yetenekli ve sorumluluk sahibi gençlerin varlığına bağlıdır.” diyerek başarılar diledi.
İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Kır konuşmasında: “Öğrenci meclisleri demokrasi kültürü ve öğrencilerimizin kendi iradelerine sahip çıkmaları açısından çok önemli. Çalıştayın ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
Türkiye öğrenci Meclisi Başkanı Gencay Kaşık, “Gençlik bir milletin geleceğidir. Atalarımızın sahip oldukları ruhla çalışmak biz Türk gençlerinin vazifesidir” dedi.
Çalıştay sonrası Çorum Müzesini gezen Öğrenci Meclisi Başkanları yetkililerden bilgi aldılar.






“Çorum Mutfağına Saygı” Yarışması İçin Başvurular Başladı
Tarihi Dokuya Yakışan Dokunuş
Çorum’un Kültürel Mirasına 15 Yeni Tescil
İlahi ve Ezgilerle Dolu Gece Çorum’u Mest Etti
Çorum Belediyesi Kültür Yayınları’ndan Yeni Eser
