Son Güncelleme: 13 Ekim 2017 09:28 Çorum’da 86 yaşındaki yaşlı adam yatağında ölü bulundu.
Çorum’un Kargı İlçesi Oğuz Köyü’nde 86 yaşındaki A.Ç. isimli şahıs yatağında ölü olarak bulundu. A.Ç. isimli şahıs sabah sabah uyandığında babasından uzun süre ses çıkmayınca kontrol etmek için yatak odasına gittinde babasının cesedi ile karşılaştı.
Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen nöbetçi doktor tarafından yapılan incelemede şahsın gögüs kafesinde, başında ve dizlerinde ekimoz olduğunu tespit etti.
Cumhuriyet Savcılığına haber verilmesi üzerine savcının talimatı ile Olay Yeri İnceleme Timi olay yerine gelerek gerekli incelemelerin ardından A.Ç. nin cesedi Kargı Ahmet Hamdi Akpınar Devlet Hastanesi’ne götürülerek burada ölü muamelesi yapıldıktan sonra otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Cumhuriyet Savcısının talimatı ile olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.



10 Tondan Fazla Sırık Kebabı Tüketildi
Vali Çalgan Kargı Panayırında Güreş Coşkusuna Ortak Oldu
Kargı’da Gençlik ve Spor Faaliyetleri Görüşüldü
Muhtarlık Binasına Saldırı!
Köşe Yazısı / Yanıyoruz
