Son Güncelleme: 19 Ekim 2017 09:26 Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ‘ Okur Yazar Buluşması’ projesi kapsamında şairler Osmancık’a geldi.
Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Osmancık Şubesi ile Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organizesinde gerçekleşen buluşma iki farklı şekilde gerçekleştirildi. Saat 13.30’da lise öğrencileriyle buluşan şairler akşam Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Osmancık Şubesi Çok Amaçlı Salonun’da edebiyat severlerle bir araya geldi.
Selim Sina Berk, Ahmet Şefik Vefa ve Aykut Nasip Kelebek’in katıldığı programda şairler, edebiyat toplum ilişkisi, şiir ve kendi yazma serüvenleri hakkındaki görüşlerini paylaştılar. Programın sonunda katılımcıların sorularına da cevap veren şairler kendi şiirlerini okudular.



İç Hastalıkları Uzmanı Göreve Başladı
Osmancık’ta Trafik Kazası: 1 Yaralı
Osmancık’ta Kömürlük Yangını Korkuttu
Çorum’dan Avrupa’ya Uzanan Öğrenme Yolculuğu
Osmancık Belediyespor Fırtına Gibi Esti: 3-0
