Son Güncelleme: 2 Kasım 2017 10:05 Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı Üniversite öğrencilerinden oluşan Ülkü Ocakları üniversite birim başkanları, fakülte başkanları ve konsey başkanı makamında ziyaret etti.
Ziyarette Üniversite Birim Başkanı Mehmet Oğuzhan Göklen, Konsey Başkanı Arslan Canyurt, Çağrı Buğra Çoban, Süleyman Karadağ ve Muharrem Bilgiç bulundu.
Üniversitede yapılabilecek faaliyet ve çalışmalar ele alındığı görüşmede, öğrenciler Rektörün öğrenci merkezli yaklaşımla hareket etmesinden duydukları memnuniyeti ifade ederek şimdiye kadar her türlü desteği için teşekkür ettiler.
Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan ise öğrenci odaklı çalıştıklarını, onların taleplerine karşılık verebilmek ve sorunlarını çözümlemek için çaba sarf ettiklerini belirterek imkanları dahilinde öğrencilere her türlü desteği sağlamaya hazır olduklarını ifade etti.



Çorumlu Genç Kansere Yenildi
Çorumlu Uzman Çavuş Hayatını Kaybetti
Çorum’un Sevilen Sesi Nergis Ay’dan Acı Haber
Çorum’un Tanınmış İsimlerinden Osman Alapala Vefat Etti
40 Yıllık Müdür Emekli Oldu
