Son Güncelleme: 17 Ocak 2018 17:42 Aslen Çorum Merkez Büyük Divan Köyü’nden olan Gölcük Donanma Tersanesinden emekli Cuma Atay, eşi Zeynep Atay ile 41’inci evlilik yıl dönümlerinde nikah tazeledi.
Önceki gün Hünkar Hacı Bektaş Veli Parkında bulunan Hünkar Kafe’de 70 kişilik bir davetli topluluğunun katıldığı törenle nikah yenileyen çift mutluluklarını sevenleri ile paylaştı.
Çocukları ve torunlarının da bulunduğu nikah tazeleme töreninde Atay çiftinin şahitliklerini damatları İrfan Yayla ve Barış Gülnaz yaptı. Atay çiftinin kızları Kontrol Teknikeri Eylem, İstatistikçi Erbil ve Öğretmen Eylem’in anne ve babalarının misafirleri ile yakından ilgilendiği nikah törenini Laçin eski belediye başkanı Erdal Altuntaş’ın kıydı.
41’inci yıldönüm pastasını heyecanla kesen Atay çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.



Ülkücü Şehit Halil Sucu Şehadetinin Yıl Dönümünde Anıldı
Zeynep Balaban Vefat Etti
Vefanın En Anlamlı Hâli!
Bakan Kacır Çorum’da Cenaze Törenine Katıldı
Ahmet Tığlı Vefat Etti
