Heri Haber

Tekwandocular Çalışmaya Devam Ediyor

Çorum’un Alaca İlçesi’nde tekwando yapan öğrenciler  yarı yıl tatilinde sportif faaliyetlerine ara vermeden çalışmalara devam edecek.

Tekwandocular Çalışmaya Devam Ediyor
258 views
23 Ocak 2018 - 14:54

Son Güncelleme: 23 Ocak 2018 14:54 Çorum’un Alaca İlçesi’nde tekwando yapan öğrenciler  yarı yıl tatilinde sportif faaliyetlerine ara vermeden çalışmalara devam edecek.

Antrenör Hatice Kale, bütün yıl sürdürdükleri tekvando çalışmalarını yarı yıl tatilinde de ara vermeden devam ettirdiklerini belirterek, “Bütün bir yıl sürdürdüğümüz Taekwondo çalışmalarını yarıyıl tatilinde ara vermeden devam ettiriyoruz, hatta tatilde hazır okul- ödev yokken daha yoğun ve eğlenceli bir çalışma programı uyguluyoruz. Okulların açılmasından hemen sonra çok sıkışık tarihlerde arka arkaya yarışmalarımız olduğundan bu tatil döneminin verimli olması ve dolayısı ile şampiyonalarda da başarılı bir temsil yapmak istiyoruz. Sporcularımızın dört aylık okul sürecinde yorulan zihinlerinin deşarj olması, rahatlaması içinde güzel bir etkinlik oluyor. Dinlenmiş, rahatlamış bir zihinle ikinci yarıyıla başlamış olacaklar, buda çocuklarımız için önemli bir kazanım olacak.”dedi.

Antrenör Hatice Kale 25-29 Ocak tarihlerinde Antalya’da yapılacak olan Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’na 68 kg M. Mücahit Özdemir’le katılacaklarını, ileriki zamanlarda katılım sayısının artarak derecelerle döneceklerini kaydetti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-