Son Güncelleme: 26 Ocak 2018 09:19 Çorum’da sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mahalle muhtarları ve gönüllülerin oluşturduğu bir grup Türk Silahlı Kuvvetleri’nin başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçiğ’e destek vermek amacıyla Kilis’e gidiyor.
Çorum İnsani Değerler Platformu organizasyonu ile askerlerimize moral vermek amacıyla yola çıkan ekip Saat Kulesi yanından uğurlandı.
Ekip bu akşam Gaziantep’e gidecek ve ertesi gün Afrin sınırında ki Gülbaba Hudut Karakolu’nda askerlerimize moral ziyaretinde bulunarak 5 adet kurban kesecek.
Çorum ekibinde Üçdutlar Mahallesi Muhtarı Mehmet Bölükbaş, Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hikmet Durgun ve Karakeçili Mahallesi Muhtarı Mehmet Aydın, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile gönüllüler bulunuyor.



Başarılı Öğrenciler Çorum Obası’nda Ödüllendirildi
Başkan İsbir’den Ankara Ziyareti..
Bağımlılıkla Mücadele Eğitimlerine Devam Ediliyor
Çorum İHH’dan 175 Yetim Çocuğa Kışlık Giyim Desteği
SMMMO’da Bilirkişilik Ve Konkordato Eğitimleri Tamamlandı
