Son Güncelleme: 26 Ocak 2018 10:25 Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, her zaman olduğu gibi bugünde esnaf ziyareti yaptı ve işe giden vatandaşlarla ayaküstü sohbet etti.
Vali Kılıç, bugün erken saatlerde makamına geçmeden önce ayakkabıcılar arastasında Çorum esnafını gezerek, hayırlı işler dileklerinde bulundu. Halkın içinde gezmeyi seven Vali Kılıç, çay ocağına oturarak vatandaşlarla sohbet etti ve onlarla çay içti.
İşyerlerini erken açan esnafa teşekkür eden Vali Kılıç’ın sabahın erken saatlerinde vatandaşların istek ve sıkıntılarını dinlemesi vatandaşlar ve esnaf arasında büyük bir memnuniyet yarattı.
Sabah işlerine gitmek için yollara düşen vatandaşlarla sohbet eden Vali Kılıç, çeşitli kurumları ziyaret ederek, çalışmalar konusunda bilgi aldı.






“20 Maddelik Talepler Bakan Işıkhan’a Sunuldu”
İmparator 380 Bine Satıldı
Hemşehrimiz Dekan Oldu
Yargı Mensuplarından Belediye Başkanı Şerif Arslan’a Ziyaret
Zehir’den Çorum Emniyeti’ne Polis Haftası Ziyareti
