Son Güncelleme: 18 Nisan 2018 07:29 Polis Eşleri Derneği Çorum Şubesi ve İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu’nun eşi Fatma Kolcu öncülüğünde üniversitelerde eğitim gören polis çocuklarına burs desteği sağlamak amacıyla kermes düzenlendi.
Kent Meydanı’nda düzenlenen kermesin açılışına Vali Yardımcısı Ayhan Özkan, Belediye Başkanı Zeki Gül ve eşi Halime Gül, İl Jandarma Komutanı Albay Abdurrahman Başbuğ, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu ve eşi Fatma Kolcu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, polis eşleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Yiyecek çeşitlerinden, kıyafet, mutfak eşyası ve hediyelik eşyaya kadar birçok ürünün satışa sunulduğu kermesin geliri üniversitede okuyan polis çocuklarına burs desteği olarak verilecek.




Başarılı Öğrenciler Çorum Obası’nda Ödüllendirildi
Başkan İsbir’den Ankara Ziyareti..
Bağımlılıkla Mücadele Eğitimlerine Devam Ediliyor
Çorum İHH’dan 175 Yetim Çocuğa Kışlık Giyim Desteği
SMMMO’da Bilirkişilik Ve Konkordato Eğitimleri Tamamlandı
