Son Güncelleme: 14 Mayıs 2018 22:42 Çorum’da Sosyal Güvenlik Haftası (SGK) , Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başladı.
Sosyal güvenlik bilincinin gelişmesi ve sosyal güvenliğin öneminin vurgulanması için kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla Atatürk Anıtı’nda çelenk sunma töreni düzenlendi.
Saygı Duruşu’nda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program kapsamında SGK İl Müdürü Duran Cesur, Anıt’a çelenk sundu.
Anıt’ta düzenlenen programın ardından SGK İl Müdürü Duran Cesur ve beraberindekiler Vali Necmeddin Kılıç’ı ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Kılıç da Sosyal Güvenlik Haftası’nı kutlayarak, SGK İl Müdürü Duran Cesur ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.




Çorum’da Planlanandan Önce Tamamlandı
Bakan Bayraktar, Şehidimizi Çorum’da Son Yolculuğuna Uğurladı
Tam Buğday Ekmeği Kampanyası Çorum’da Başladı
HSK ve Yargıtay Üyelerinden Vali Çalgan’a Ziyaret
Akşemseddin Vergi Dairesi Hizmete Girdi
