Son Güncelleme: 2 Haziran 2018 11:49 Çorum Belediyesi’nde bazı birim müdürlerinde değişikliğe gidiliyor. Edinilen bilgiye göre Belediye Özel Kalem Müdürü İrfan Yiğit, Belediye Başkan Yardımcılığı kadrosuna atanırken, vekâleten Özel Kalem Müdürlüğü görevine devam edecek.
İmar İşleri Müdürü Yaşar Eker’in yerine daha önce İmar Müdürü olarak görev yapan Harita Mühendisi Yüksel Poyraz, Kontrol Yapı Müdürü Seyit Ünaldı’nın yerine İnşaat Mühendisi İhsan Temir, Temizlik İşleri Müdürü İdris Özyılmaz’ın yerine Murat Dağ, Mali İşler Müdürü Reyhan Kuşcu’nun yerine ise Mahmut Corman’ın getirileceği öğrenildi.
Özel Kalem Müdürü İrfan Yiğit ise Belediye Başkan Yardımcısı kadrosuna atanırken, Özel Kalem Müdürlüğü görevini de vekâleten sürdürecek.



Mamak Çorumlular Federasyonu Kadın Kolları’ndan İskilip Ziyareti
Sungurlu’da Zincir Market 1 Gün Süreyle Kapatıldı
Çölyak’dan İl Genel Meclisi Başkanı Duran Bıyık’a Ziyaret
Vali Çalgan, Çorum Diyanet Gençlik Merkezini Ziyaret Etti
İskilip GSB Kız Yurdu Öğrencilerinden Başkan İsbir’e Ziyaret
