Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayları, merkez mahalle muhtarlarını ziyaret ettiler.
24 Haziran seçimleriyle ilgili çalışmalarını hız kesmeden sürdüren CHp Milletvekili Adayları Tufan Köse, Gürsel Yıldırım, Mehmet Tahtasız, İl Başkanı Eray Tüfekçi, Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender ile birlikte mahalle muhtarlarıyla görüştüler.
Yavruturna Mahallesi, Kale Mahallesi, Gülabibey Mahallesi, Akkent Mahallesi, Buharaevler Mahallesi, Üçtutlar Mahallesi, Karakeçili Mahallesi muhtarlıklarını ziyaret eden Milletvekili Adayları, muhtarlarla karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.
CHP milletvekili adayları, muhtarların devletin yereldeki temsilcileri olduklarını ve muhtarlara büyük görev düştüğünü belirtirken, muhtarlık özlük haklarının 24 CHP iktidarında daha iyi bir duruma getirileceğini ve mahallelerin beklenti ve sorunlarını kesinlikle çözeceklerini söylediler.
