Son Güncelleme: 17 Ağustos 2018 10:28 Çorum İl Özel İdaresi, tüm hizmetlerde olduğu gibi çevre temizliğinde de çalışmalarına hızla devam ediyor.
Konu ile ilgili Çorum Valiliği tarafından yapılan açıklamada; “İşkur aracılığı ile İl Özel İdaresi’ne gönderilen toplum yararına program kapsamındaki personellerle, ilimiz Merkezinde ve ilçelerinde yol güzergahlarının, piknik alanlarının, gölet yerlerinin ve çeşmelerin bulunduğu yerlerde çevre temizliği sürüyor. Gün içerisinde 2 grup 2 ayrı belirtilen yerlerde, haftanın 5 günü birbirinden farklı yerlerde çevre temizliğini yapıyor.
Bu kapsamda Mecitözü İlçesi Elvançelebi Köyü ve çevresinde çevre temizliği yapıldı. Bu bölgede çevre temizliği yaparak daha temiz bir alana kavuşturan İl Özel İdaresi tarafından oluşturulan ekipler, vatandaşlarımızın sosyal etkinliklerini daha temiz bir çevrede yaşaması için çalışmalarını diğer bölgelerde de sürdürüyor” denildi.



O Bahçeye Teras Bahçe ve Yer Altı Otoparkı Yapılacak
Çimento Arazisindeki Büyük Dönüşümün İhalesi 21 Nisan’da
ÇORBİS’te Uygulama ve Kilit Sistemi Yenilendi
Çorum’a Yeni Kardeş Şehir
Atık Su Arıtma Tesisi İçin Meclisten Önemli Karar
