Heri Haber

‘Hastane Yolunda Hız Limiti Düşürülsün’

AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Alagöz, Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine giden yolun tehlike arz ettiğini belirterek, o yolda hız limiti uygulamasına geçilmesi gerektiğini söyledi.

‘Hastane Yolunda Hız Limiti Düşürülsün’
245 views
03 Ekim 2018 - 13:24

Son Güncelleme: 3 Ekim 2018 13:24 AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Alagöz, Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine giden yolun tehlike arz ettiğini belirterek, o yolda hız limiti uygulamasına geçilmesi gerektiğini söyledi.

İl Genel Meclisi, Ekim ayı ikinci toplantısı gerçekleştirdi.

Dün Halil İbrahim Kaya başkanlığında yapılan oturum, açılış yoklaması ile başladı.

Toplantıda gündem dışı söz alan AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Alagöz, Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi önündeki ışıkların yeşil yandığında vatandaşların ışıktan geçmek için çok hızlı gittiğini ve bu yolun kazalara davetiye çıkardığını dile getirerek, “Bu yolda hız limiti uygulamasına geçilebilir. Belirli bir hız sınırı konulur, sınırı geçenlere de ceza yazılırsa olası kazaların önüne geçilebilir. Yetkilileri göreve davet ediyorum” diye konuştu.

Çevre ve Sağlık Komisyonu Başkanı Ünal Cevizci de toplantıda ilk yardımın amacıyla ilgili hazırlanan raporu meclisin bilgisine sundu.

Acil Sağlık Hizmetleri Personeli Osman Tök de ilk yardım ile ilgili uygulaması eğitim verdi.(corumhakimiyet)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-