Son Güncelleme: 18 Ekim 2018 21:47 Çorum Belediyespor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Bucaspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.
Kulüp tesislerinde saat 19.00’da başlayan antrenmanda Payas maçınının 90 dakikasında forma giyen futbolcular takımdan ayrı yenileme çalışması yaparken, diğer futbolcular ise U19 takımıyla çift kale maç yaptı.
Kırmızı-Siyahlılar, U19 takımını Emre Gemici’nin attığı gollerle 2-1 mağlup etti. Çorum Belediyespor, Bu maçının hazırlıklarına yarın da saat 15.00’de yapacağı antrenmanla devam edecek.

BAŞKAN DA İZLEDİ
Çorum Belediyespor’un bugün yaptığı antrenmanı Kulüp Başkanı Fatih Özcan da izledi. Antrenmana 2. Başkan Mustafa Şeker, Başkan Yardımcıları Hamit Işık ve Mustafa Altunkaya ile Yönetim Kurulu Üyesi Engin Erol ile birlikte izledi.
Antrenman sonrası Ankara’ya hareket eden Özcan ve Şeker, teknik heyet ve futbolcularla da vedalaşmayı unutmadılar.





Çorum’da İş Yerine Tüfekli Saldırı
Apartman Bahçesine Giren 13 Yaşındaki Çocuk Yakalandı
Çorum’umuzun Değil, Ülkemizin de Gurur Kaynağı
Savaş Balçık, Fahri Hemşehrimiz Oluyor
Milletvekili Kaya: “Savaş Balçık’a Fahri Hemşehrilik Yakışır”
